dilluns, 23 d’agost del 2010

NOVES EINES PER APRENDRE A PATINAR



Including Skating Tutorial - Primary Skills
L'escola de patinatge de Skater's Quest,  ha penjat a la xarxa un seguit de vídeos tutorials per aprendre a patinar,  presentats per la seva instructora, la Krista Heubuscha, mitjançant dues plataformes:  5min Life Videopedia i Monkeysee (See how the experts do it).  Dos espais web on  podeu publicar vídeos d'auto apranentage, dins el marc conceptual educatiu del E-Learning i la web 2.0, on tothom comparteix el coneixement i on cadascú guia el seu procès d'aprenentatge: do it yourself (edupunk).
A més a més de visualitzar el videos, les dues plataformes afegeixen informació adjunta d'aquests, eines per la seva millor visualització,la opció de de descàrrega i fins i tot en el cas de Monkeysee, hi trobareu la transcripció escrita dels missatges orals. La qual cosa us facilitarà molt la seva comprensió i si el vostre nivell d'angès no es prou bo o suficient, sempre podreu utilitzar la traducció de pàgines de Google (us recomanem però, que empreu el navegador Google Chrome).


I si no us agrada patinar o  bé no teniu ganes d'aprendre'n,  sempre us podeu quedar escoltant en Pascal Comelade i la seva Friki Serenata 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada