dilluns, 3 de gener del 2011

ESQUIS DE RODES AMB FRE?

Un  dels perills de la  pràctica dels Esquis de Rodes o Rollerskis ha estat la dificultat de  poder frenar. Aquest fet limitava el seu us a recorreguts amb poc o gens tràfic i a recorreguts plans o només de pujada. Tot i que hi ha un parell de pràctiques com la cunya i la frenada en T, que permeten controlar la velocitat,però l'ús d'un sistema de frenada, afegeix un plus de seguretat a la pràctica del lliscament amb rodes.
Actualment podeu trobar diferents models de Rollerski amb fre:

JENEX ofereix la possibilitat d'incorporar un fre a la majoria dels seus esquis de rodes. I també un Fre Universal, que es pot muntar a qualsevol rollerski d'altres marques. Podeu veure un interesant anàlisi d'aquest fre, fet per en James Mannion la web Nordic Ski Race En algunes botigues com  per exemple Cross Country Elite Sports us ofereixen la possibilitat de comprar uns fantàstics Rollers ski Marwa i muntar-hi aquest fre.    
POWERSLIDE ha treballat moltíssim en els darrers anys, per desenvolupar patins nordics i esquís de rodes, tots ells equipats amb un bon sistema de frenada. Trobareu molta més informació a Skate Service.

 
Finalment,  WOODSKI ofereix un esquí de rodes fabricat amb fusta i amb un eficaç sistema de frenada, i podeu triar entre un per esquí classic o un per fer skating. Tots aquests frens, funcionen de la mateixa manera, avançant el patí del fre, i estirant la cama. Potser no son tan eficaços com els frens de disc de les bicicletes actuals, però segur que son de gran ajuda per moderar la velocitat i poder parar en cas de necessitat, sempre i quan no vulguem aturar l'esquí de cop!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada