dilluns, 25 d’abril del 2011

ELS COYOTE, ELS PRIMERS PATINS OFF ROAD!

A finals de la dècada dels 90, Rollerblade va comercialitzar els primers patins capaços de lliscar per tot tipus de terreny, a la recerca d'una nova sensació de patinar i intentant colonitzar els camins, com anys abans ho havien fet les bicicletes, amb l'aparició de les MTB. Però aquests patins no van tenir l'èxit esperat, i van desaparèixer del mercat, però van obrir un camí per a d'altres marques i models, el del off road skating.

Els  Coyote incorporaven un ingenyiós sistema de fre, el ABTXtreme i unes rodes neumàtiques de  150 mm amb càmera inflable, que garantien una bona absorció d'impactes i l'adherència necessària per impulsar el patí. Mantenien l'estructura dels primers patins en línia, amb     botins de materials rígids. Trobareu més informació de les seves característiques tècniques clicant damunt aquest ellaç. I no us perdeu aquest video, si voleu veure com funciona el seu innovador sistema de fre.
Actualment hi ha d'altres patins hereus dels Coyote, que permeten el lliscament Off road, com els Powerslide, el Landroller o els Scorpion, però d'aquests ja en parlarem un altre dia.


Si en voleu saber més sobre els Coyote:




    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada