dimarts, 6 de desembre del 2011

FORMACIÓ D'HIVERN 2011 PER A MESTRES COORDINADORS DEL PLA CATALÀ D'ESPORT A L'ESCOLA

Enguany tornem a participar el disseny i l'organització de les activitats formatives de les Jornades d'Hivern per a Coordinadors del Pla Català d'Esport a l'Escola. Aquestes jornades es desenvoluparan els dies 13 i 14 de Gener del 2012 en diferents espais de  les comarques de la Cerdanya i el Capcir. Estan adreçades a uns 250 mestres de Primària de tot Catalunya, que desenvolupen les tasques de coordinadors en els seus centres, de les activitats físiques i esportives en l'horari extraescolar. 



Aquesta formació té la voluntat de promoure i fer conèixer totes les possibilitats de pràcticar diferents disciplines nòrdiques i activitats esportives d'hivern, que ens ofereix el  nostre entorn  de l'alta muntanya pirinenc. Però amb la intenció d'apropar aquestes activitats a l'escola, es a dir, fent propostes i adaptacions pedagògiques per treballar els lliscaments, l'ús dels aparells i tècniques d'orientació, ... dins propis espais escolars. 
Enguany hem afegit dues activitats formatives noves: El Làser Biatló i l'Esquí Orientació.


Trobareu més informació d'aquestes Jornades de Formació al Blog d'aquestes, on es recullen tots els continguts i  les propostes pedagògiques.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada