dijous, 26 de juliol del 2012

ELS POWERSLIDE XC SKELETON: UNA ALTERNATIVA ALS SKIKE PER PODER FER SKATE AND WALK

Els patins nòrdics Skike van ser els pioners en disposar d'un sistema de fre molt i molt eficàs, a l'hora que permeten patinar amb el propi calçat, es a dir que no incorporen cap bota al patí. La marca alemanya Powerslide va apostar en un primer moment per un patí nòrdic amb botí incorporat similar als patins en línia de la mateixa marca. Però en els darrers anys Powerslide ha fet una gran aposta per el patinatge nòrdic, fet que s'ha  traduït a  la pràctica per l'aparició en el mercat de diferents tipus de patins: Rollerskis, Cross skates, i finalment els patins Skate and Walk Skeleton
SKIKE



Amb aquests patins podem patinar sense necessitat de canviar-nos de calçat, un cop acabem de patinar podem treure'ns els patins i caminar. Aixó suposa un seguit d'aventanges:
  • En cas de punxada (tot i que després de més d'un any utilitzant uns esquís de rodes X-Plorer, encara no he punxat mai) podem tornar cap a casa tot caminant.
  • Es més fàcil d'emprar per les persones no iniciades en l'esquí de fons, doncs no requerix tanta inversió com comprar uns  Rollerskis, on a més a més del cost d'aquests cal afegir el de les fixacions i de les botes. Són doncs força més econòmics.
  • Els Skeleton són segurament els patins nòrdics més polivalents, doncs permeten convinar la marxa amb el patinatge, fet que ens pot permetre de fer travesses i rutes més llargues, amb la seguretat de poder passar -patinant o caminant- per tot arreu.
Fins ara els únics patíns nòrdics que ens podien fer gaudir d'aquestes aventatges era els skike, ara ja disposem d'una nova alternativa al mercat: Benvinguts PS Nordic Skeleton.

Podeu veure el funcionament d'aquests nous patins nòrdics en aquests dos vídeos:

4 comentaris:

  1. cuantas mes opcions molt millo!!!
    Apa esquiador de terra, neu o mar que sea, animaros!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies per la info. Quina poca informació que hi ha a Espanya sobre aquesta modalita. Q bé q us trobo.

    ResponElimina
  3. Aquets patins tenen coses bones i no tan bones... les bones són evidents pots anar amb el teu propi calçat, donan-te una autonimía que no tindríes amb altres. Per altre band hi han les seguents contres:
    - Depenent de la sabata no et passará per la talonera.
    - Cada sabata suposa un patí nou i un temps per amoldar-te.
    - El velcro de la puntera rosa amb la sabata i la fa malbé
    - Et poden entrar pedretes entre la sabata i la planta del patí.
    - Si pujes caminant en V pel mal estat del terreny la subjecció és del tot insuficient.

    Salut&roll
    Albert .

    ResponElimina
  4. Estic cercant uns xc-skeleton powerslide de segona mà talla 42-47per 120€ . Si algú en sap d'algú que se'ls vulgui vendre que m'ho faci saber. Gràcies. el meu email: fedebox1969@msn.com

    ResponElimina