dimecres, 17 de novembre de 2010

ROLLER SKI UNA ACTIVITAT PER A TOTA LA FAMÍLIA

L'esquí de fons i l'esquí amb rodes són activitats fantàstiques per desenvolupar amb tota la família. Moltes estacions ofereixen packs familiars  com l'estació de Capcir, que permeten esquiar dos adults i dos nens a preus molt competitius i a l'abast de moltes butxaques.A més a més ofereixen altres serveis com lloguer de raquetes, trineus, zones de picnic, i moltes facilitats per passar un dia molt agradable en família.
 Però també, cada vegada més, molts centres de Wellness d'arreu d'Europa, com per exemple el Falkensteiner, ofereixen sortides amb esquis de rodes, dins del seu catàleg de serveis per millorar la salut física i el benestar dels seus clients.
Esquiar a l'estiu ja és possible i també compaginar-ho amb la família.

Gràcies a ROLLER-SKIING.COM
Més informació a SKIKE

2 comentaris:

 1. Què és el roller ski?

  En els països de nord d'Europa i als països alpins com Suïssa, Àustria i el nord d'Itàlia, no és estrany veure a l'estació d'estiu, en carrils bici o en camins que flanquegen els rius amb poc trànsit, gent fent esquí de fons, sí esquí de fons.

  En aquests països, on l'afició a l’esquí de fons és tan alta com qualsevol altre esport com ara el futbol, les ganes de practicar aquest esport, típicament hivernal, ha portat a inventar "aparells" per seguir practicant quan el medi blanc i fred no és de temporada.

  La idea és senzilla, uns esquís amb rodes, uns roller ski. Les tècniques de l’esquí de fons són funamentalment dos, la tècnica clàssica i la tècnica lliure. Totes caracteritzades per portar fixacions que deixen el taló lliure.

  En el mercat dels roller ski, hi ha diversos models des de fa uns 25 o més anys, però des de fa uns anys s’ha afegit una variant a la tècnica lliure, uns rollers amb unes rodes de 15 cm de diàmetre, inflable com la d'una bicicleta, que permet simular la tècnica lliure d'esquí de fons sobre camins de terra compactada, la sensació d'estar sobre la neu mai ha estat tant semblant.

  Aquesta variant de l’esquí de fons és una modalitat practicada sustancialment per aficionats i atletes que volen seguir entrenant fora de la temporada hivernal o per absència de neu. Però aquest esport, és una molt bona sol-lució per a tots aquells que enyoren la sensació que dóna lliscar sobre la neu i necessiten simular un exercici semblant a l'esquí.

  A Barcelona hi ha diversos llocs on practicar aquest esport. En primer lloc hi ha la pista ciclable del Besós, la pista ciclable de la carretera de les aigües, hi ha parcs com el de la Ciutadella o de l'Estació del Nord que ofereixen recorreguts circulars, hi ha el Passeig Marítim i fora de Barcelona hi ha l'anell del canal olímpic de Castelldefels, la pista ciclable entre l'aeroport del Prat i el Prat, sense parlar de les vies verdes com el Carrilet o la via verda del Ferro.

  ResponElimina
 2. Molt bona l'explicació! gràcies per deixar el comentari

  ResponElimina