SERVEI D' ASSESSORAMENT


T'oferim els següents  serveis d'assessorament:
  • COMPRA DE MATERIAL: Et busquem el material que necessites al millor preu. Tenim experiència en ajudar a la gent a triar el material adequat segons les seves capacitats per poder iniciar-se o progressar adequadament tan  d'esquí de fons com de rollerski. Coneixem les millor botigues físiques i a la xarxa d'internet, així com els millor proveïdors per obtenir material a un bon preu.

  • INICIACIÓ A L'ESQUÍ DE FONS: T'oferim la possibilitat d'aprendre la tècnica de patinador. Esquiar és com nedar, per poder avançar i lliscar cal dominar correctament la tècnica.
  • INICIACIÓ AL ROLLERSKI AMB SEGURETAT: La pràctica del roller ski o esqui de rodes és una gran oportunitat per millorar la tècnica de l'esquí de fons sense necessitat de pujar a pistes o també poder practicar fora de la temporada d'hivern. També ens ofereix la possibilitat de fer pràctica esportiva sense impacte, és doncs  una bona alternativa la runnig per exemple. Cal però prendre les mesures de seguretat necessàries i sobretot disposar del millor material. Hi ha molts tipus d'esquís de rodes,  però no tots son igualment de segurs ni igualment d'adequats.
  • VIATGES AL MILLORS PARADISOS PER PRACTICAR L'ESQUÍ NÒRDIC:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada