QUÈ ÉS LLISCAMENT?

Lliscament pretén ser un punt de trobada de totes les persones aficionades als esports que jo anomeno de lliscament: esqui nòrdic o de fons, patins de línia i esquis de rodes. No hi són tots els esports de lliscament, com l'esquí, ni el surf de neu i d'aigua i molts d'altres, perquè em volia centrar en aquests a voltes més minoritaris i sobretot perquè són els que més m'interessen.
Amb lliscament, cerco la possibilitat de compartir coneixements d'aquests esports, doncs moltes vegades m'ha estat  difícil de trobar informació. 

També pretenc que Lliscament sigui una eina per aprendre o introduir-se en  qualsevol d'aquests esports. Hi trobareu la informació necessària,  per planificar el vostre procés d'aprenentatge, des d'una perspectiva Edupunk (fest-ho tu mateix). Podeu decidir si voleu aprendre sols, amb les eines que us oferim: vídeos, xarxes socials, fòrums, ... També podeu decidir  si  voleu anar alguna de les moltes escoles i clubs, on trobareu els millors professors, per començar a patinar o per perfeccionar el vostre nivell. Les possibilitats doncs són infinites, el més important és que cadascú cerqui el seu propi itinerari i practicar molt.
LLISCAMENT és un blog que edita en Tomàs Belanche, Mestre d'Educació Física, apassionat de l'esquí de fons, i de totes les modalitats d'esquí en general, siguin amb esquís o amb rodes. 


-->