dilluns, 27 de setembre del 2010

SALUD I NORDIC BLADING !

http://www.nordic-austria.at
El Nòrdic Blading és una activitat física  que convina les sensacions de patinar i esquiar. La seva pràctica és  molt recomenable per tothom, però especialment per aquelles persones que:
  1. Volen millorar la seva resistència cardiovascular, sense hipotecar les seves articulacions. Perquè amb l'ús dels patins o esquis de rodes, eliminem l'impacte que suporten les nostres articulacions a cada desplaçament  del nostre cos, implícit en la pràctica de moltes disciplines esportives, com per exemple,  les curses de muntanya i de resistència en general. 
  2. Volen un desenvolupament més harmònic del seu cos. Perquè l'ús de pals en el patinatge, obliga a treballar els principals grups musculars de les cames, els braços, i també del tronc, que actuen per tal d'equilibrar el cos.
  3. Busquen cremar més calories en el seu exercici físic. Com més grups musculars participen en una activitat física, més despesa energètica genera aquesta. 
  4. Necessiten experimentar noves sensacions. Lliscar, és una habilitat motriu bàsica en l'ésser humà. Limitar-la només als períodes que hi ha neu, és un empobriment motriu i sensorial. Amb l'ús de les patins de rodes, podem experimentar sensacions similars al lliscament a la neu, durant pràcticament tot l'any.
  5. Els agrada practicar activitats  a l'aire lliure. Cercar carreteres amb poc trànsit, i en entorns naturals, pot esdevenir un goig i una fita, per la pràctica del Nòrdic Blàding.

Us recomanem l'ús de les proteccions, per tal d'evitar impactes no desitjats.  I que el vostre nivell de  patinatge sigui correcte, o si més no, us ofereixi les mínimes  garanties de practicar  amb seguretat.

I si voleu iniciar-vos, des de LLiscament us podem ajudar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada