dissabte, 3 de setembre del 2011

CLUSONE UN ESPAI ESPECIAL PELS ESQUIS DE RODES

Per Stefano Contrini.
Clusone és un petit poble de la província italiana de Bergamo, on hi ha una associació esportiva amb molta força: el club d'esports d'hivern Sci Club 13. Una de les disciplines esportives d'aquest club és l'esquí de fons o cross country ski. Ara fa poc més d'un any, que han aconseguit de transformar un antic camí per a vianants amb una pista específica per patinar i entrenar amb els esquís de rodes.
La pista està asfaltada en la seva totalitat i el seu recorregut es perd dins d'un parc ple de pins, amb fortes pujades i baixades. El seu us per l'entrenament dels atletes està molt ben reglamentat, tot i que aquest no exclou la possibilitat que tothom qui vulgui pugui fer-ne us. Només cal respectar i seguir les normes d'utilització de la pista, que està molt ben senyalitzada per aquest ús tan especial.

                          
Aquest és un bon exemple d'entesa entre les administracions públiques i les entitats privades, per tal de rendibilitzar les instalacions existents, i permetre als esportistes d'èlit, disposar d'espais per poder entrenar amb qualitat.
Trobareu més informació en la pàgina web d'aquest club el Sci Club 13.
També hi ha disponible el track penjat a Wikiloc.

I en aquest vídeo podeu veure el funcionament d'aquesta pista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada