diumenge, 10 de febrer del 2019

Martín Fourcade no ha participat a la Copa del Mon de Canada


Martin Fourcade no és a Canmore, Canadà per la Copa del Món. Després d'un inici de temporada no gaire bo, el set vegades guanyador del Crystal Globe ha decidit conjuntament amb els seus tècnics  saltar-se la gira nord-americana (Canmore Nordic Center al Canadà i Soldier Hollow Nordic Center  als EUA)per optimitzar la seva preparació de cara als propers Campionats del Món d'Östersund. (Del 7 al 17 de març).
Després d'una setmana de descans, es va tornar a posar els esquís a l'altiplà de Lans-en-Vercors, per realitzar diverses sortides durant tota la setmana, sense un programa fix. La setmana que ve, es dirigirà a Prémanon al Jura per a una pràctica de tir  que  serà supervisada per  Frank Badiou.
Fins el 7 de març data de l'inici del Campionat del  Món a Suècia,  no s'ha programat cap participació en competició oficial. Esperem veure el retorn de Martín Fourcade  i que aquest sigui molt exitós, es a dir que pugi lluitar frec a frec amb l'actual líder de la Copa del Món en Johannes Thingnes Boe 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada