diumenge, 22 d’agost del 2010

SI VIATGEU PEL MÓN NO US OBLIDEU ELS PATINS!

Pensareu que vaig una mica tard, perquè s'acaba l'estiu, el període de l'any que més gent fa vacances i les aprofita per viatjar.  Potser sí, però estic segur que no tothom viatge a l'estiu, i que molta gent fa alguna escapa durant tot l'any.
Una manera molt divertida de visitar  grans ciutats  és la d'utilitzar mitjans de desplaçament més eficaços que la marxa a peu, com la bicicleta i els patins. D'aquesta manera arribem a molts més llocs i de manera més ràpida, i a més a més afegim al fet de fer turisme, el goig de fer activitat física moderada i en el cas dels patins el fet de lliscar.
Dit i fet, si aneu a París, Londres, NYC  o fins i tot a Barcelona, no us oblideu els patins! I si els descuideu, sempre teniu la possibilitat de llogar-ne un parell.
A més a més, us recomanem que us afegiu a alguna de les sortides, que fan les nombroses associacions de patinatge local. Ja que, al fet social de conèixer gent, tindreu la possibilitat de gaudir d'un servei  gratuït de guies.
A París més de 5.000 patinadors surten cada diumenge al matí per fer una volta de dues hores, sota l'organització dels Rollers & Coquillages. Però també teniu l'associació Paris Roller encarregada d'organitzar la sortida dels divendres a la nit. I a Barcelona L'Associació de Patinadors de Barcelona, i a NYC la gent del Wednesday Night Skate, i a Londres,...


Si voleu estar més informats de les activitats i sortides, que fan alguns d'aquests grups o associacions de patinatge, podeu seguir  aquesta llista del Twiter: blading around the world

I si el que necessiteu es comprar uns bitllets per viatjar, adreceu-vos a Travel Mon Viatges i demaneu per en Paco Durán, que us atendrà millor que ningú.

1 comentari:

  1. Hola, sóc Oriol Sintas de www.solonordico.com, m'agradaría contactar amb tu ... webmaster@soloski.net... salut, per cert bona web.

    ResponElimina