dimecres, 3 d’agost del 2011

TEST DELS PRINCIPALS MODELS DE PATINS DE CROSS SKATING




Els principals fabricants de models i patins de Cross Skating continuen innovant i això es tradueix en la millora i l'aparició de nous aparells per patinar tot simulant  l'esquí de fons. En els darrers mesos Skike va presentar  el nou Skike Vx Solo i el Skike VX Twin (patí que permet lliscar amb el talò lliure), tots dos són l'evolució del seu patís pioners el l'utilització d'un sistema de frenada molt eficaç.  I Powerslide presentava el XC Path, un nou patí que s'afegeix al seu ampli catàleg de patins nòrdics i esquís de rodes. Tots dos models es situen a l'avanguarda del cross skating, pel que fa a prestacions, i la gran diferència entre aquests dos models, rau en el fet que els Powerslide porten incorporats un botí al patí i que els Skike es poden utilitzar amb qualsevol tipus de calçat esportiu. 



El Powerslide XC Path
Nou Skike VX Solo



En aquest video podeu veure el test de la  prova comparativa a càrrec de der-rollenshop.de, d'aquests dos patins, a més del Nordic Scout de Cadomotus.



Alemanya és actualment l'avantguarda en la utilització i popularització d'aquest esport, per això trobareu més informació  i podreu adquirir aquests patins a les seves nombroses botigues especialitzades:

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola Tomàs, molt bé! Calia un resum de les gran novetat que hi ha al mercat i també enllaç de pàgines web on comprar més barat ... :)

    ResponElimina
  3. Venc de particular a particular uns patins skike vx SOLO de color blanc, amb kit d'actualització a Second Editon i roda de recanvi.

    Més detalls a la pàgina de eBay (http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140721667633)

    També lliurament en mà (València i voltants) i/o enviament gratuït a tota Espanya.

    Procedeix d'exposició i ha estat usat una vegada per un reportatge fotogràfic.

    Podeu contactar al mail: jjpergui@terra.es

    ResponElimina