dijous, 19 de gener del 2012

ESCAPA'T A LA NEU AMB ELS ALBERGS DE LA XANASCAT

Alberg Mare de Déu de Les Neus. La Molina

Enguany la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat) llancen el programa Escapa't a la Neu, que preten facilitar l'estada en entorns de muntanya, per gaudir de la pràctica de l'esquí, i també d'altres tipus d'activitats relacionades. Amb la finalitat de no haver de pensar en res més que en esquiar, ofereixen packs d'allotjament, en règim de mitjà pensió i Forfaits de diferents estacions del pirineu català. Si lliscar no és la vostra activitat, també us ofereixen un Pack amb activitats alternatives, relacionades amb els entorns de neu i d' alta muntanya. Trobareu tota l' informació d'aquest programa, així com també la relació d'albergs i estacions participants, en aquest enllaç.


A més a més podeu gaudir d'una nit extra d'allotjament, si us feu seguidors de la pàgina de Xanascat al Facebook, tot aprofinta la promoció: Face-Free 

Jo j'ha m'hi he apuntat, espero gaudir d'un bon cap de setmana de Lliscament per La Cerdanya, tot allotjant-me a l'Alberg Mare de Déu de La Molina,  perquè en temps de crisis, no podem perdre una bona  oportunitat com aquesta. 
Des d'aquest Alberg tenim a  més a més, a l'abastun gran onmbre d' estacions d'esquí Alpí i de Fons. Possiblement estiguem davant d'una de les millors ofertes del Pirineu, per que fa a quantitat, diversitat i qualitat d'estacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada