diumenge, 18 de novembre del 2012

APPS FOR CROSS COUNTRY SKIERS

Aplicacions per dispositius mòbils tipus Iphone i Android relacionades amb l'esquí de fons.

Cada vegada més els telèfons inteligents o Smartphones  s'han integrat en la nostra vida, els fem servir per moltes coses del dia a dia, com mirar el correu, cercar una adreça, planificar la nostra agenda, jugar, escoltar música o veure programes de televisió o vídeos. Són només alguns dels exemples de les moltes coses que podem fer amb ells. Perquè doncs no els haríem de fer servir per ajudar-nos en la nostra activitat esportiva, en aquest cas, l'esquí de fons.
   
Hi hauria dos tipus d'aplicacions, les que podem fer servir durant l'activitat, per enregistrar el recorregut, el temps esmerçat o saber el nombre de batecs  del nostre cor, i moltes altres funcions que ens poden ajudar en els nostres entrenaments, i un segon grup d'aplicaions que ens aporten informació   del món de l'esquí de fons, com consells per encerar els esquis o l'estat de les pistes, o fins i tot seguiment de competicions esportives.


Del primer grup segur que en feu servir alguna d'aquestes apps, en d'altres modalitats esportives com el running o la BTT, tipus Sports Tracker, Endomondo   o  moltes més altres. No ens centrarem en aquestes i si que ho farem de les que són creades específicament per l'esquí de fons.


Aplicació oficial de la Federació Internacional d'Esquí, per seguir totes les competicions d'Esquí de Fons, així com també d'altres modalitats: Surf, Salts,...




L'aplicació oficial per seguir totes les proves del Campionat del Món d'Esquí Nordic 2013 a Trentino, Val di Fiemme.



 XC Ski School és una aplicació que pretén ajudar-nos a aprendre a esquiar. Inclou  vídeos instructius, alguns de gratuïts i d'altres de pagament.



SkiPreper us ajudarà a triar les millors ceres per els vostres skis, escollides entre més de 10 marques diferents. A més a més inclou demostracions de com aplicar correctament la cera d'adherència i la de lliscament. Té un preu 3'69€.

Amb Perfect Skiing podreu saber quina és la millor cera d'adherència que necessiteu, només cal  que introduïu la temperatura i el tipus de neu. A diferència d'altres APPs similars, Perfect Skiing us asegurarà la millor cera per la capa base i per la de sobre i quines cal portar a la motxil.la  durant tota la jornada d'esquí. També és de pagament: 2€.

Podeu seguir les retrasmisions esportives més importants de l'Esquí de Fons i de molts altres esports dels dos  canals de la cadena televisiva Eurosport. Cal pagar un abonament mensual de 5,90€. App però és gratuïta.





Per poder llegir la Revista més important de l'Esquí de Fons d'Amèrica del Nord. Un cop dins l'aplicació cal comprar l'edició actual o també es pot adquirir els números endarrerits.




Si penseu anar a esquiar a Noruega, Skiporet us pot ser de gran ajuda, doncs obtindreu informació en temps real de l'estat de les més de 1500 pistes d'esquí de fons que hi ha.


Quina mida de bastó necessito? amb Ski Pole Calculator trobaràs una aliada per saber la mida exacta que necessites de bastons per Esquí de fons clàssic i skating, Esquí Alpí i Rollerskiing



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada